Daca stai in Ardeal, ai stat o perioada, esti ungur sau macar ai o bunica unguroaica, sigur ai gustat macar o data aceasta reteta. Celorlalti, garantat, vi se va parea o combinatie ciudata. 😁 La fel ca si "macaroanele" cu cartofi, reteta pe care o
Pasul 1Pastarnacul se curata de coaja si se spala. Se spiraleaza folosind un aparat special sau se taie fasii subtiri. Aparatul de spiralat il gasesti aici.Pasul 2Pune o tigaie mai mare pe foc. Cand s-a incins, adauga pancetta. Gateste-o pe ambele parti,
Aceasta mancare este varianta vegana a Pastelor Carbonara din Pastarnac cu pancetta (dar care contine ou si parmezan).Pasul 1Pune nucile caju la inmuiat, direct in blender si acopera-le cu apa, cam 1 cm peste nivelul lor.Pasul 2Pastarnacul se curata de
Pasul 1Pune nucile caju in 50 - 100 ml de apa, cu sare si catelul de usturoi, maruntit. Poti sa le pui direct in blender, cu intentia de a le procesa mai tarziu.Pasul 2Morcovul si cartoful se curata de coaja si se spala impreuna cu dovleceii. Se spiraleaza