Retete noi

Supa Ramen cu paste din dovlecei si morcovi

Supa Ramen cu paste din dovlecei si morcovi
Info
  • 1691 Vizualizari
  • 15 min
  • 1 Portie
  • Usor
Ingrediente

Supa Ramen cu paste din dovlecei si morcovi

Aceasta reteta poafe fi gatita si in varianta vegana, daca se renunta la ou. 

Pasta de legume poate fi inlocuita si cu pasta curry, miso etc. Prefer sa fac eu aceasta pasta, reteta este foarte simpla si o gasesti aici.

Pasul 1

Se fac "pastele" din dovlecel si morcov, folsind un aparat de spiralat legume. Aparatul de spiralat il poti gasi aici.

Pasul 2

Ciupercile se taie felii iar tofu afumat, se taie in cubulete de aproximativ 1.5 - 2 cm.

Pasul 3

Se pun intr-un bol in ordinea urmatoare: pasta de legume, soia, pastele din legume si ciupercile. 

Pasul 4

Se toarna apa fierbinte pana ce bolul este aproape plin si se amesteca usor in partea centrala, preferabil cu bete chinezesti, pana cand se dizolva pasta de legume si apa devine colorata.

Pasul 5

Pune un capac/farfurie deasupra si asteapta 12 minute.

Pasul 6

Se fierbe oul, dupa preferinte si cunostinte. Cand este gata, se curata de coaja.

Pasul 7

Dupa ce au trecut cele 12 minute, se taie oul in doua, pe lungime, si se adauga in farfurie/bol.

Pofta buna!